Download onze nieuwe Mywellness App

Download de Mywellness App van Technogym in de App Store of Google Play Store. Deze app vervangt de oude app van Sir Winston fitness en biedt veel meer mogelijkheden.

Digitaal trainingsschema
Digitaal je resultaten bijhouden
Groepslessen – reserveren en afmelden
Koppel al je gezondheids apps
Inzicht in je sportafspraken, lichaamsmetingen, etc.

Doorloop deze stappen en je bent klaar om te gaan!

1. Download de App

Download de Sir Winston Fitness App in de App Store of Google Play Store.

account_circle

2. Maak een account aan

Maak een account op het emailadres dat bij ons bekend is. Als lid van Sir Winston Fitness ontvang je standaard ook een email van Mywellness met een uitnodiging om een account aan te maken.

fitness_center

3. Selecteer Sir Winston Sports

Mogelijk staat Sir Winston al als sportlocatie ingesteld. Is dit niet het geval zoek op ‘Sir Winston Sports’ in de lijst met locaties.

apps

4. Activeer diensten indien wenselijk

Je kunt gezondheidsgegevens importeren in Mywellness en je locatie delen om trainingen buiten huis te registeren.

notification_important

5. Zet notificaties aan

Geef toestemming voor het versturen van berichten zodat we je belangrijke serviceberichten en afspraakherinneringen kunnen sturen.

verified_user

6. Toestemming

Geef toestemming voor welke gegevens je deelt met Mywellness. De app is geconfigureerd en je kunt hem vanaf nu gebruiken!

De Mywellness app – Jouw trainingspartner

De mywellness app en onze instructeurs zijn jouw trouwe trainingspartners. Stap voor stap word je begeleid tot je je doel bereikt dankzij o.a. gepersonaliseerde trainingsprogramma’s, video tutorials en persoonlijke tips van onze instructeurs. Met mywellness heb je altijd zicht op je activiteiten en resultaten.

Check in via de app en jouw trainingsschema staat voor je klaar. Op de cardio apparaten die Mywellness ondersteunen kun je via bluetooth inchecken zodat je het apparaat direct jouw workout inlaadt. Opstappen, inchecken en gaan!!!

Alles in één app

Koppel al je favoriete apps en devices aan mywellness en track je lifestyle resultaten in- en outdoor op één plek. Ontdek hoe actief je bent, vergelijk je prestaties en daag jezelf uit op weg naar jouw doelen.

Groepsles reserveren in de Mywellness app

Bekijk het Groepsles tijdschema

Als je de app opent zie je het home tabblad. Bovenaan staat het ‘Groepsles tijdschema’. Klik op de knop ‘Zie Alles’ om de kalender met groepslessen te openen. Je kunt tot 2 weken vooruit de groepslessen en de beschikbare plekken inzien.

Selecteer de groepsles

Per dag staat aangegeven welke groepslessen er te volgen zijn. Je kunt eenvoudig door de kalender scrollen om de groepslessen te bekijken. Klik op de groepsles om te zien wie zich heeft ingeschreven voor de betreffende les.

Reserveer of meld je af

Door op de getoonde buttons ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig aanmelden. Kies voor ‘boeking wissen’ als je je groepslesreservering ongedaan wilt maken. Als je klaar bent navigeer je terug naar het menu middels het pijltje linksboven (<).

Mywellness app Sir Winston Fitness

Personal Records

De Mywellness App houdt je lifestyle goed in de gaten. Heb je een extra zware training afgewerkt of gewoon veel bewogen? De app houdt al je prestaties bij en laat je direct weten als je niet een PR hebt gezet.

Mywellness app Sir Winston Fitness

Lichaamsmetingen

Altijd inzicht in je resultaten en vooruitgang. Bekijk niet alleen je sportresultaten, maar bijvoorbeeld ook je lichaamsmetingen vanaf je bed, bank of waar je ook bent. Zo houd jij controle over jouw lifestyle.

Fitness tracker

Gebruik je nu geen fitness app of tracker om je bewegingsresultaten bij te houden? Gebruik dan de ingebouwde fitnesstracker die op op basis van GPS je outdoor activiteiten bijhoudt.

Herinneringen sportafspraken!

Met de Mywellness app ontvang je notificaties van (sport-)afspraken, groepslessen en dergelijke.  Afspraken kun je ook doorplaatsen in je agenda op je smartphone. Altijd handig. Je moet de app hier uiteraard wel toestemming voor geven. Heb je dit nog niet gedaan? Beheer alle meldingen zelf: ga naar je profielpagina in de app, kies ‘instellingen’ en dan ‘meldingen’.

Klik op ‘je profielfoto’ rechts onderin

Open de app en klik op de het cirkeltje rechts onderin van het startscherm.

Instellingen

Op de profielpagina klik je op ‘instellingen’, 2e menu optie.

Geef de app toestemming

Kies vervolgens voor de menuoptie ‘meldingen’ om te bepalen welke notificaties je wilt ontvangen. Middels de schuifbalkjes geef je de app toestemming of trek je deze juist in.

Voor iOS

Ga naar de App Store en download de App.

Voor Android

Ga naar de Google Play Store en download de App.

Menu