Facebook Menu
Facebook
Sir Winston Fitness
Menu

Fitte en scherpe medewerkers

Een fitte medewerker is een waardevolle medewerker. Hij zit lekker in zijn vel, is productiever (12,5%) en veel minder vaak ziek (7,5%). Hij is scherper, minder gestrest, creatiever en enthousiaster. Daar zou u er wel meer van willen hebben, niet? Overweeg dan eens bedrijfsfitness aan te bieden.

Met bedrijfsfitness kunnen uw medewerkers fiscaal aantrekkelijk gebruik maken van alle faciliteiten van Sir Winston Fitness. Gewoon om de hoek bij kantoor. Onze ervaring leert dat samen sporten met collega’s laagdrempeliger en leuker is en bovendien de teamspirit verhoogt.

Regelmatig sporten is onderdeel van een bewuste en gezonde levensstijl, maar niet altijd even makkelijk te combineren met werk en gezin. Dat is voor u zelf waarschijnlijk niet anders. Biedt uw medewerkers de mogelijkheid om voordelig te sporten direct voor of na het werk, verhoog de vitaliteit van uw bedrijf en verlaag uw personeelsverloop.

Kies voor de gezondste arbeidsvoorwaarde

Voor bedrijven biedt Sir Winston een gereduceerde prijsstelling op de abonnementen gebaseerd op onderstaande staffel.

3 – 5 medewerkers 15%
5 – 20 medewerkers 20%
meer dan 20 medewerkers 25%

 

U kunt zelf kiezen welke abonnementsvorm u prefereert voor uw groep medewerkers. U ontvangt maandelijks een factuur met een overzicht van de deelnemende medewerkers zodat u de gegevens gemakkelijk kunt laten verwerken in de loonadministratie. Voor betaalde vergoedingen aan werknemers geldt voor u als werkgever uiteraard de werkkostenregeling.

Meer informatie

Voor vrijblijvende informatie komt u langs of maken we een afspraak:

Sir Winston Leisure Center Office
Kessler Park 30, Rijswijk
info@sirwinston.nl

Sir Winston Fitness heeft zich tevens aangesloten bij diverse overkoepelende initiatieven zoals het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.