Tijdelijk Gesloten

Veilig en schoon sporten doen we samen. Bij Sir Winston Fitness zetten we in op veilig sporten in een schone omgeving. Vanuit de branche zijn diverse maatregelen van toepassing, maar Sir Winston treft een reeks aanvullende maatregelen om de veiligheid te optimaliseren. Je leest er alles over op deze pagina en onze informatiebrief heropening.

Gezondheidscheck voor reserveren én voor het sporten.
Bij entree handen desinfecteren. In- en uitchecken noodzakelijk.
Gebruik handdoek en bidon verplicht. In geval van nood te koop aan de balie.
Houd minimaal 1,5 meter afstand en volg looproutes.
Sporten en aanwezigheid binnen gereserveerde tijdsblok.
Desinfecteren gebruikte sportmaterialen verplicht.
Geen kleedkamers, geen Sauna.
1 persoon toegestaan in toilet. Schoonmaken verplicht.
Geen groepslessen. Geen Small Group Trainingen
Bar gesloten – geen verkoop van horecaproducten
Alleen pintransacties mogelijk.

Reserveer je sportplek in de My Wellness App

Downloaden en instellen van de My Wellness App

1. Download de App

Download de Sir Winston Fitness App in de App Store of Google Play Store.

account_circle

2. Maak een account aan

Maak een account op het emailadres dat bij ons bekend is. Als lid van Sir Winston Fitness ontvang je standaard ook een email van Mywellness met een uitnodiging om een account aan te maken.

fitness_center

3. Selecteer Sir Winston Fitness

Mogelijk staat Sir Winston al als sportlocatie ingesteld. Is dit niet het geval zoek op ‘Sir Winston Sports’ in de lijst met locaties. Vind je onze sportschool niet, zet dan je locatievoorzieningen aan in je telefoon.

apps

4. Activeer diensten indien wenselijk

Je kunt gezondheidsgegevens importeren in Mywellness en je locatie delen om trainingen buiten huis te registeren.

notification_important

5. Zet notificaties aan

Geef toestemming voor het versturen van berichten zodat we je belangrijke serviceberichten en afspraakherinneringen kunnen sturen.

verified_user

6. Toestemming

Geef toestemming voor welke gegevens je deelt met Mywellness. De app is geconfigureerd en je kunt hem vanaf nu gebruiken!

Kom je voor het eerst sinds corona en heb je vragen of suggesties? Wij horen ze graag!

Veranderingen als gevolg van de coronamaatregelen

De gezondheidscheck is verplicht. Heb je één van de vragen met ‘ja’ beantwoord dan kun je helaas niet komen sporten.
Persoonlijke trainingsschema’s worden alleen in de My Wellness App verstrekt. De bak met fysieke schema’s en pennen is buiten gebruik gesteld.
Om de veiligheid te waarborgen zijn bepaalde apparaten en trainingsmaterialen buiten gebruik genomen. Ook staan apparaten mogelijk op een andere plek dan je gewend bent.
Aangezien de groepsleszaal is ingericht voor krachttraining en onze medewerkers zich concentreren op het schoon en veilig houden van de ruimten vinden er geen groepslessen plaats.
Kleedkamers en douches niet beschikbaar. De Sauna Area is gesloten.
In verband met de intensivering van de schoonmaakwerkzaamheden zijn de openingstijden aangepast. Doordeweeks zijn wij geopend van 09:00 tot 22:30 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 16:30 uur.

Private Workout Zones

In de groepleszaal hebben wij enkele private workout zones ingericht. Hierin staan diverse free weights en materialen. Doe al je oefeningen zoveel mogelijk aaneengesloten in deze workout zone. Desinfecteer de contactpunten van de trainingsmaterialen en maak plaats voor de volgende sporter.

Veelgestelde vragen over de heropening (faq’s)

Let keep it safe & social!

Sport- of Saunamoment reserveren in de My Wellness App

Bekijk de beschikbare tijdslots in de agenda

Als je de app opent zie je het home tabblad. Bovenaan staat het ‘Tijdslots Fitness’. Klik op de knop ‘Zie Alles’ om de kalender met beschikbare sport- en saunatijdslots in te zien. Je kunt tot 2 weken vooruit de tijdslots en de beschikbare plekken inzien. Wees sociaal en reserveer alleen als je daadwerkelijk komt sporten en blokkeer niet onnodig tijdslots ten koste van andere sporters.

Selecteer een tijdslot

Per dag staat aangegeven welke tijdslots beschikbaar zijn. Je kunt eenvoudig door de kalender scrollen om deze te bekijken. Klik op een tijdslot om te zien wie zich eveneens heeft ingeschreven op het zelfde slot.

Reserveer of meld je af

Door op de getoonde buttons ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig je sportmoment reserveren. Kies voor ‘boeking wissen’ als je je reservering ongedaan wilt maken. Als je klaar bent navigeer je terug naar het menu middels het pijltje linksboven (<).

Start voorzichtig

Na een periode van minder intensief sporten en krachttraining is het verstandig om niet direct te zwaar te trainen. Doe een paar stappen terug qua intensiteit en gewicht en bouw weer rustig op naar het niveau van voor de lockdown. Het vraagt een klein beetje geduld van je, maar zo voorkom je blessures en overtraining. Het laatste wat je wilt is nu geblesseerd raken.

Vraag onze instructeurs om advies, een nieuw trainingsschema of een lichaamsmeting!

Herinneringen sportafspraken!

Met de Mywellness app ontvang je notificaties van (sport-)afspraken.  Afspraken kun je ook doorplaatsen in je agenda op je smartphone. Altijd handig. Je moet de app hier uiteraard wel toestemming voor geven. Heb je dit nog niet gedaan? Beheer alle meldingen zelf: ga naar je profielpagina in de app, kies ‘instellingen’ en dan ‘meldingen’.

Klik op ‘je profielfoto’ rechts onderin

Open de app en klik op de het cirkeltje rechts onderin van het startscherm.

Instellingen

Op de profielpagina klik je op ‘instellingen’, 2e menu optie.

Geef de app toestemming

Kies vervolgens voor de menuoptie ‘meldingen’ om te bepalen welke notificaties je wilt ontvangen. Middels de schuifbalkjes geef je de app toestemming of trek je deze juist in.

Meer handige features van de My Wellness App

Mywellness app Sir Winston Fitness

Personal Records

De Mywellness App houdt je lifestyle goed in de gaten. Heb je een extra zware training afgewerkt of gewoon veel bewogen? De app houdt al je prestaties bij en laat je direct weten als je niet een PR hebt gezet.

Mywellness app Sir Winston Fitness

Lichaamsmetingen

Altijd inzicht in je resultaten en vooruitgang. Bekijk niet alleen je sportresultaten, maar bijvoorbeeld ook je lichaamsmetingen vanaf je bed, bank of waar je ook bent. Zo houd jij controle over jouw lifestyle.

Fitness tracker

Gebruik je nu geen fitness app of tracker om je bewegingsresultaten bij te houden? Gebruik dan de ingebouwde fitnesstracker die op op basis van GPS je outdoor activiteiten bijhoudt.

Voor iOS

Ga naar de App Store en download de App.

Voor Android

Ga naar de Google Play Store en download de App.

Menu