Personal Training

30 minuten Personal Training

Een Personal training duurt standaard 30 minuten. Je doet zelfstandig een warming-up en cooling down zodat je een half uur onder begeleiding een workout afrond.

Wat doet een personal trainer?

Samen met onze personal trainer worden doelen gesteld voor een bepaalde periode. Hier werk je samen aan en train je naar toe. Jouw personal trainer ziet erop toe dat je verantwoord het uiterste uit jezelf haalt en is een echte motivator. Het is het summum van persoonlijke begeleiding en hier worden uiteraard afspraken voor ingepland. De personal trainer uit Rijswijk zorgt voor een passende planning en effectieve workouts.

Voor wie is een Personal Training geschikt?

Ben je op zoek naar personal training in Rijswijk? Heb je persoonlijke begeleiding nodig bij het behalen van jouw doelen? Dit kan zijn omdat je nog niet weet hoe je dit het beste kan aanpakken, je kunt jezelf moeilijk motiveren of je bent al heel ver maar wilt net een stapje verder. Dan is een personal trainer zeer geschikt.

De voordelen van een personal trainer:

Coach en motivator
Een personal trainer is een coach en motivator. Hij traint je niet alleen op fysiek gebied, maar mentaal zal je ook sterker worden. Je zal verantwoord grenzen verleggen en hierdoor eerder je doelen halen. Uiteraard is hij ook een stok achter de deur!

Persoonlijke aandacht
Een andere reden om personal training in Rijswijk in te schakelen is de persoonlijke aandacht en begeleiding. Er wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt rekening houdend met je doelen en fysieke mogelijkheden. Uiteraard wordt een dusdanig opbouw gekozen dat je zo snel mogelijk je doelen behaald.

Effectief trainen (dus tijdsbesparing!)
De trainingen met onze personal trainers zijn doelgericht, dus super effectief. De trainer weet exact welke snelheid, volgorde en rust je nodig hebt tijdens de training. Dit zorgt voor een optimaal herstel en resultaat. Hierdoor wordt sneller resultaat geboekt in minder tijd.

Ben jij enthousiast geworden en wil je Personal Training in Rijswijk krijgen? Dan ben je bij Sir Winston Fitness Rijswijk aan het juiste adres. Je kunt telefonisch contact opnemen voor een afspraak of kom gezellig langs en vraag maar informatie aan de balie! Benieuwd naar de tarieven van onze sportabonnementen

Voordelig tarief €25,-

Ook voor voedingsschema’s

10 ritten PTkaart voor €200,-

Menu