Fitte en scherpe medewerkers

Kies voor de gezondste arbeidsvoorwaarde

Voor bedrijven biedt Sir Winston een gereduceerde prijsstelling op de abonnementen gebaseerd op onderstaande staffel. Als werkgever kunt u er voor kiezen om mee te betalen (al dan niet via de loonstrook – werkkostenregeling) aan bedrijfsfitness om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. U ontvangt maandelijks een overzicht van alle deelnemende medewerkers.

Het is ook mogelijk om op aanvullende manieren invulling te geven aan bedrijfsfitness. Hierbij valt te denken aan eigen groeplessen zoals bijvoorbeeld Yoga lessen, voor medewerkers of het trainen van groepen collega’s voor sportevenementen. Wij horen graag uw wensen.

Overweeg bedrijfsfitness aan te bieden

Een fitte medewerker is een waardevolle medewerker. Hij zit lekker in zijn vel, is productiever (12,5%) en veel minder vaak ziek (7,5%). Hij is scherper, minder gestrest, creatiever en enthousiaster. Daar zou u er wel meer van willen hebben, niet? Overweeg dan eens bedrijfsfitness aan te bieden. Met bedrijfsfitness kunnen uw medewerkers fiscaal aantrekkelijk gebruik maken van alle faciliteiten van Sir Winston Fitness. Gewoon om de hoek bij kantoor.

Onze ervaring leert dat samen sporten met collega’s laagdrempeliger en leuker is en bovendien de teamspirit verhoogt. Regelmatig sporten is onderdeel van een bewuste en gezonde levensstijl, maar niet altijd even makkelijk te combineren met werk en gezin. Dat is voor u zelf waarschijnlijk niet anders. Biedt uw medewerkers de mogelijkheid om voordelig te sporten direct voor of na het werk, verhoog de vitaliteit van uw bedrijf en verlaag uw personeelsverloop.

0%
3 – 5 collega’s
0%
5 – 20 collega’s
0%
Meer dan 20 collega’s
Menu