Boks Conditioning

Boks Conditioning is een intensieve conditionele bokles en groepsles waarin je stoottechnieken en combinaties op een staande bokszak oefent of op pads met een partner. Je hoeft hiervoor dus niet in de boksring te stappen. Het is een super effectieve manier van werken aan je conditie, vetverbranding die helpt te ontstressen. In de lessen werk je met plezier aan je uithoudingsvermogen. De Boks Conditioning lessen worden geleid door een professionele en enthousiaste groepslesinstructeur.

Voor wie is Boks Conditioning

Boks Fun is voor iedereen die op een energieke manier wil werken aan zijn/haar conditie en vetverbranding! Het is heerlijk om aan het einde van de dag je stress of overige energie eruit te boksen. Deze boksles is geschikt voor zowel beginners als ervaren boksers, voor iedere leeftijd en voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen bokst en traint op eigen niveau! Heb je nog nooit eerder gebokst? Dan is Boks Fun de ideale manier om hier kennis mee te maken, want je leert de basis stoottechnieken.

Voordelen van Boksles en Boks Conditioning

Naast plezier leveren de bokslessen van Boks Fun je veel op. De voordelen zijn onder andere:

✓ Verhoogde weerbaarheid en meer zelfvertrouwen;
✓ Verbetering van kracht en uithoudingsvermogen;
✓ Je krijgt meer energie;
✓ Je hormoonhuishouding krijgt een boost
✓ Veel calorieën verbranden;
✓ Verbetering van het reactievermogen en coördinatie;
✓ Het vermindert stress.

Kortom, bokles is een ideale manier om fitter, sterker en slanker te worden. Een echte aanrader dus! Heeft Boks Conditioning jouw aandacht getrokken en wil je deze boksles graag volgen? Doe een proefles met jouw gratis dagpas of bel 070 – 331 84 20. Klik op de button ‘Bekijk lesrooster’ om te zien wanneer je deze groepsles bij Sir Winston Fitness Rijswijk kunt volgen.

Personal Training

Ben je op zoek naar Personal Training? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Bekijk ook eens onze yoga groepslessen en spinning workout! Leuk voor als je geïnteresseerd bent in leuke groepslessen. Alle groepslessen zijn gratis voor leden.

Menu