Color Spinning

Wat is Color Spinning? Color Spinning of spinning gym krijgt op de moderne Tomahawk IC7 spinning bikes een nieuwe dimensie. Met behulp van intensiteitsniveaus werk je onder begeleiding van onze instructeurs een spinning workout af. De verschillende niveaus kennen hun eigen kleuren die oplichten op je fiets. Na een eenmalige conditietest kunnen deze geavanceerde fietsen de workout afstemmen op je eigen niveau.

Voor wie is Color Spinning?

Door klassikaal tijdens het parcours in een kleurzone te fietsen heeft zowel de beginnende als gevorderde spinner het even zwaar. Een doelgerichte spinning workout, waarbij gewerkt wordt aan een topconditie en vetverbranding. Eén voor allen, allen voor één!

Voordelen van Spinning gym

✓ Hoge calorie- en vetverbranding;
✓ Verbetering van cardio vermogen (hart- en bloedvaten);
✓ Mooie gespierde benen en billen;
✓ Ook de buikspieren worden getraind;
✓ Je wordt mentaal sterker.

Heb je zin om bij Sir Winston Fitness Rijswijk de spinning gym workout te volgen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt telefonisch contact opnemen voor een afspraak of kom gezellig langs en vraag maar informatie aan de balie! Tevens kun je bij ons terecht voor Personal Training en o.a. yoga groepslesssen, Boksles en andere Fun groepslessen. Uiteraard bieden wij interessante sportschool abonnementen aan.

Menu