Hardlooptraining

Hardlopen is gezond en geeft een boost aan je fitheid en conditie. Je doet het lekker buiten en het biedt een mooi tegenwicht voor ons vaak zittende werk binnen. Bovendien merk je je vooruitgang direct elke keer dat je je schoenen aan doet. Maar pas op, blessureleed ligt op de loer als je je niet goed voorbereid. Voor veel mensen geldt dat zij hardlopen het leukst vinden met een maatje. Hierbij biedt de hardlooptraining van Sir Winston Fitness uitkomst. Hardlopen doe je in een groepje onder de enthousiaste begeleiding van hardloopcoach Andy. We lopen in de buitenlucht met als vertrek- en aankomstpunt Sir Winston Fitness.

Voor beginners

Bij Sir Winston Fitness gaan we in september starten met een training voor beginners. In ongeveer 10 weken tijd leer je de basistechnieken en werk je conditioneel toe naar het lopen van 5 kilometer. Wie het leuk vindt doet met ons mee met hardloopevenementen (zie onderstaand schema). De doelen variëren van het succesvol lopen van een 5, 10 of 21 kilometerloop.

5 km Klaverbladloop Zoetermeer – zondag 10 november 2019
7 km AV’40 De Houtloop Delft – zondag 1 december 2019
10 km Halve Marathon Zoetermeer – zondag 19 januari 2019
10 of 21 km City Pier City Den Haag – zondag 8 maart 2019

Kosten en aanmelden

Voor leden van Sir Winston Fitness: alle groepslessen zijn kosteloos. Voor deelname reserveer via de app.

Nog geen lid? Bij Sir Winston fitness kun je ook betalen per keer (€12,50) of een 10-rittenkaart afnemen a €90,-. Uiteraard behoort een gratis proefles tot de mogelijkheden. Wil je gezellig meedoen en ben je nog geen lid, meld je dan via onderstaand formulier aan. Bedankt!

Menu