Ouderengym

Voor ouderen die in beweging willen blijven

De groepsles Ouderengym is een groepsles op een betrekkelijk lage intensiteit en is onderdeel van het programma Happy Fit. Hoofddoelstelling voor deelnemers is om in beweging te blijven en de spieren en gewrichten soepel te houden. Bij Ouderengym wordt er veel aandacht besteed aan mobiliteit- en balansoefeningen. Door hierop te concentreren wordt de kans op uit evenwicht raken en dus ook vallen verkleind. De groepsles heeft dus een sterk preventieve werking. Ouderengym is is heel geschikt voor wie op leeftijd is en er toch een actieve levensstijl op na wil houden en met gelijkgestemden in beweging wil blijven.

Ook zin om samen aan de gezondheid te werken? Kom dan naar Ouderengym. Met uw Happy Fit strippenkaart kunt u deelnemen aan deze les. Happy Fit Strippenkaarten zijn ook verkrijgbaar aan de balie van Sir Winston Fitness tegen betaling van €5,-. U kunt zich aanmelden via ons telefoonnummer: 070 – 3318420

Volg Happy Fit op Facebook en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen. Welke sportieve activiteiten je nog meer in Rijswijk kunt ondernemen met je Happy Fit strippenkaart vind je in dit overzicht.

Menu