Facebook Menu
Facebook
Sir Winston Fitness
Menu

Hardlooptraining

“De hardlooptrainingen op de donderdagavond starten weer. Vanaf 14 december om 19:00 uur kun je wekelijks terecht. De trainingen zijn gericht op looptechniek, vanuit ontspanning lopen en ademhaling. Zo kun je je basissnelheid eenvoudig verhogen…” 

hardloopcoach Andy

Hardlooptraining Run It

Hardlopen is gezond en geeft een boost aan je fitheid en conditie. Je doet het lekker buiten en het biedt een mooi tegenwicht voor ons vaak zittende werk binnen. Bovendien merk je je vooruitgang direct elke keer dat je je schoenen aan doet. Maar pas op, blessureleed ligt op de loer als je je niet goed voorbereid. Voor veel mensen geldt dat zij hardlopen het leukst vinden met een maatje. Hierbij biedt de hardlooptraining van Sir Winston Fitness uitkomst. Hardlopen in een groepje onder goede begeleiding.

Bij Sir Winston Fitness geven we invulling aan zowel de gezelligheid als professionele begeleiding met de hardlooptrainingen van Andy. In groepsverband traint een ieder op zijn eigen niveau aan zijn doelen. Met onze hardloopgroep trainen wij regelmatig voor diverse lopen, zoals de City Pier City loop. Hardlopen is hot! Onze hardlooptrainingen vinden op dit moment wekelijks plaats in Rijswijk, maar worden gegeven naar behoefte. De hardlooptrainingen zijn gratis voor leden, maar ook niet leden kunnen tegen betaling van €6,- per keer deelnemen.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag