Facebook Menu
Facebook
Sir Winston Fitness
Menu
Overzicht

Sporten

Krachttraining en cardio - Sir Winston Fitness

Krachttraining en cardio

Voor krachttraining en cardio is onze sportschool uitgerust met diverse apparaten & trainingsmaterialen. We beschikken over Technogym fitnessapparatuur en cardio-apparaten, TRX apparaten, dumbells en meer.

Krachttraining en cardio

Voor cardio kun je terecht op loopbanden, zittende en liggende fietsen, crosstrainers en steppers. Een cardioworkout specifiek voor je bovenlichaam kan ook dankzij de upperbody-trainer. Dit apparaat heeft nog het meeste weg van een fiets voor je armen.

Voor krachttraining beschikken we over een uitgebreid aanbod van de Technogym Selection lijn, dumbells tot 30 kg en een TRX suspension training kit. TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.  Het trainingsmiddel maakt gebruik van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen.

Met je abonnement heb je 7 dagen per week toegang tot onze sportschool. Op basis van je doelstellingen, beschikbare hoeveelheid tijd en trainingsvoorkeuren stellen onze instructeurs een uitgebalanceerd trainingsschema samen. Op basis van periodieke lichaamsmetingen kunnen we (indien gewenst) je voortgang meten.

Bekijk onze apparatuur