Tarieven

Flex+

4 weken
€ 45,00
Per 4 weken
Onbeperkt fitness
Live groepslessen
Incl. sauna, lockers, privédouche
Na 4 weken opzegbaar
Ik wil Flex+

Basic+

1 jaar
€ 38,50
Per 4 weken
Meest gekozen
Onbeperkt fitness
Live groepslessen
Incl. sauna, lockers, privédouche
Na 1 jaar opzegbaar
Welkomstcadeau naar keuze
Ik wil Basic+

Kies je eigen welkomstcadeau bij een jaarabonnement voor Basic+ of Till Five!

Extra te boeken bij je abonnement

personal training

Personal Training

€20,- per training

Bij Personal Training (PT) staat een personal trainer voor je klaar die samen met jou traint en werkt aan jouw doelstellingen. Het is het summum van persoonlijke begeleiding en het spreekt voor zich dat dit op afspraak geschiedt. Je personal trainer ziet er op toe dat je verantwoord het uiterste geeft en hij je motiveert om het beste uit je zelf te halen. Personal Training is al mogelijk vanaf €20,- per training.

Meer informatie

Belly Attack

€ 40,- per 4 weken

Door te sporten met de Belly Attack zijn er mooie resultaten te boeken. Maakt gebruik van infrarood techniek die je cellen tot ver onder je huid verwarmt. Zo vermindert het stijfheid, verhoogt het je doorbloeding en leidt het tot betere afvoer van afvalstoffen. De infrarood verwarming zorgt ervoor dat je bloedvaten uitzetten en je verbranding optimaal is. Onbeperkt sporten met de Belly Attack kost € 40,- per 4 weken (voor leden).

Meer informatie

Bedrijfsfitness: de gezondste arbeidsvoorwaarde

Met bedrijfsfitness kan er bij Sir Winston Fitness gesport worden tegen extra voordelige tarieven. Ook zijn bestaan er mogelijkheden tot specifieke groepslessen en kan er gezamelijk getraind worden om deel te nemen aan sportieve evenementen zoals hardloopwedstrijden, obstacleruns en dergelijke. Samen sporten is laagdrempelig, gezelliger verhoogt de teamspirit. Klik op de buttons hieronder voor meer informatie.

Voor senioren

Maak kennis men onze groepsles Senior Fit. Deze groepsles is gratis voor leden, maar kan ook bezocht worden door niet-leden voor €6,- per keer. Omdat Sir Winston Fitness partner is van Happy Fit mogen geinteresseerden 3 maanden gratis deze groepsles volgen.

Voor klanten die 65 jaar of ouder zijn kent Sir Winston Fitness een speciale korting van 10% op de abonnementstarieven. Deze korting is van toepassing op de abonnementen Basic + en Loyalty +. Om in aanmerking te komen voor de korting hoeft dit slechts aan gegeven te worden aan de balie op vertoon van een identiteitsbewijs. Een mooie extra impuls om in beweging te komen.

Kies een abonnement en schrijf je nu in

Menu