Facebook Menu
Facebook
Sir Winston Fitness
Menu

Visie: balans in lifestyle

swf_visie_image

Balans vinden

Bij Sir Winston Fitness zijn we bezig met gezondheid. Wij helpen mensen bij het vinden van een gezonde balans in het leven. Genieten maar toch gezond zijn. Omdat we geloven dat het mensen gelukkiger en evenwichtiger maakt. “Mens sana in corpore sano“ oftwel “een gezonde geest in een gezond lichaam”.

Het woord balans zegt het al, het is het zoeken naar een evenwicht, een bepaald punt. Waar iemands balans ligt hangt af van zijn doelstellingen en toewijding. De meeste mensen willen wat afvallen, gewoon over wat meer energie beschikken en vooral zich comfortabel voelen in hun lichaam.

Duurzaam afvallen

Het afvallen lukt mensen in de praktijk vrijwel altijd. Alleen niet duurzaam. Omdat ze gaan lijnen en diëten en eigenlijk in een vicieuze cirkel van aankomen en afvallen terecht komen; het welbekende Jojo effect. Bij Sir Winston Fitness helpen wij mensen een balans te vinden tussen sporten, voeding en genieten. Geen onmenselijke diëten, geen trainingsschema’s van Olympiërs, maar gewoon voor iedereen haalbare patronen in voeding en beweging. Want in balans betekent ook dat er ruimte is voor genieten van een ongezond hapje en een drankje.

Gezondheid & lifestyle

Bij Sir Winston Fitness kiezen we dus voor integrale benadering van gezondheid. Kom eens langs en laat ons weten wat jouw doelstellingen zijn. Dan laten wij je zien welke mogelijkheden er zijn en je zult verbaasd staan hoe we door enkele slimme aanpassingen in je levensstijl prima resultaten kunnen boeken. Maar woorden zijn maar woorden; test onze daadkracht en kennis.

Kom langs voor een persoonlijke kennismaking of oriënteer je verder op wat we jou bij Sir Winston Fitness te bieden hebben:

Impressies

Team

Fitness & cardio

Groepslessen

Personal Training

Blog

Abonnementen

Bedrijfsfitness