Voordelig sporten via de zaak

Sporten voor of na werk

Wij bieden een aantrekkelijke korting op de abonnementsprijzen als jij met meerdere collega’s komt sporten bij Sir Winston Fitness. Sommige bedrijven kiezen er daarnaast voor om mee te betalen aan bedrijfsfitness. Onderstaande kortingsstaffels zijn van toepassing voor bedrijfsfitness:

0%
3 – 5 collega’s
0%
5 – 20 collega’s
0%
Meer dan 20 collega’s

Een gezonde lifestyle

We weten allemaal dat bewust eten en regelmatig sporten belangrijk is. Toch is dat niet altijd even makkelijk te combineren met werk, kinderen en ons drukke sociale leven. Op gezette tijden sporten voor of na werk, of zelfs in de pauze, is een goede oplossing voor veel mensen. Helemaal als in een collega een trouwe sportmaat wordt gevonden. Wat je overdag gedaan hebt daar hoef je ’s avonds niet meer voor de deur uit.

Peil wat collega’s en mobiliseer je werkgever. Gezondere en enthousiaste medewerkers, daar kunnen ze toch moeilijk tegen zijn, toch? Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact laten opnemen met je werkgever

Wij willen ook best contact opnemen met je werkgever om de mogelijkheden toe te lichten. Vul hieronder jouw gegevens in en die van de contactpersoon die erover gaat.

Stap 1 van 2

Mijn gegevens

Menu