Waarom Sir Winston Fitness

Moderne sportschool in Rijswijk

Sir Winston Fitness is een moderne sportschool in Rijswijk met ervaren instructeurs. Onze sportschool is uitstekend bereikbaar en is gesitueerd op de 3e etage van het Sir Winston Leisure Center direct naast Station Rijswijk. Kom sporten in een fraaie ambiance gecombineerd met moderne Technogym fitnessapparatuur. Je kunt kiezen uit diverse abonnementen die allen recht geven op onbeperkt fitness, groepslessen zoals bijvoorbeeld yoga lessen en gebruik van de sauna. Onze ervaren instructeurs weten wat werkt en kunnen niet wachten om het verschil te maken bij jouw sporteve ambities.

Enthousiaste en ervaren instructeurs

Modern, schoon & goed onderhouden

Persoonlijke aandacht

Voordelige Personal Training

Niet te druk & aangename sfeer

Gratis parkeren & prima bereikbaar

Fitness instructeurs van Sir Winston Fitness

Dit is het team met ervaren fitness instructeurs van Sir Winston Fitness. Al onze instructeurs leven voor sport en zij hebben van hun hobby hun werk gemaakt. Elke trainer is uniek en heeft zijn voorkeuren voor sporten en zijn eigen specialiteiten en achtergronden. Maar ze hebben allen gemeen dat ze stuk voor stuk alles weten over fitness, voeding en (conditie)training. En het belangrijkste van allemaal is dat zij gepassioneerd hun kennis delen zodat iedere klant op zijn eigen manier invulling kan geven aan een gezonde en gebalanceerde lifestyle.

Wil je serieus werk maken van je gezondheid?

Krachttraining & cardio

Voor cardio kun je terecht op loopbanden, zittende en liggende fietsen, crosstrainers en steppers. Een cardioworkout specifiek voor je bovenlichaam kan ook dankzij de upperbody-trainer. Dit apparaat heeft nog het meeste weg van een fiets voor je armen. Voor krachttraining beschikken we over een uitgebreid aanbod van de Technogym Selection lijn, dumbells tot 30 kg en een TRX suspension training kit. TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.  Het trainingsmiddel maakt gebruik van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht om de oefeningen uit te voeren.

Menu